Mikatec Masters 2019

Personaldag på Mikatec AB i form av den årliga Mastersturneringen. Förmiddagen bjöd på metartävling på Alnö där storfiskarna höll sig borta. Delseger till småfiskmästaren Evald Vestin med sina åtta spiggar. Stilpoäng till Pelle Sjödell som faktiskt bärgade en riktig abborre.

Efter lunch tog 6-kampen vid på Baldershofs stadium. Funktionärer från Sundsvalls Friidrott såg till att vi kom hyfsat helskinnade ut ur det hela. De gjorde ett fantastiskt jobb med att hålla ihop tävlingarna och såg till att vi fick en fantastisk dag. Friidrottsgrenarna 100m, längdhopp, höjdhopp, spjut, kula och 400m stod på programmet. Totalsegrare blev Kenneth Östling som knep förstaplatsen.

Dagens funktionärer från Sundsvalls Friidrott.

Ni som vill ha ett liknande event ska inte tveka att kontakta Sundsvalls Friidrott här.

Vi samlades för lite eftersvettning i Bergsåker innan kvällen avslutades med middag på stan.

Lämna ett svar