Vi rekryterar – Erfaren stålkonstruktör utomhusställverk

Vi söker konstruktörer som är vana att jobba med konstruktion och beräkning av stålkonstruktioner för kraftindustrin (ex. utomhusställverk).

Meriterande är:

  • Erfarenhet av eurokoder
  • Erfarenhet av SS-EN 1090 (bärande konstruktioner av stål)
  • El-mekanisk dimensionering

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom maskinteknik på högskolenivå, eller annan ingenjörsutbildning med inriktning kraftindustrin.

Vi prioriterar ambitiösa, teknikintresserade och tålmodiga förmågor. Vi värdesätter praktisk erfarenhet från verkstad och/eller industri och att du har lätt att anpassa dig till nya arbetsuppgifter. Vi utgår från att du behärskar minst ett program för 3D-konstruktion. Tillsammans med våra duktiga konstruktörer kommer du att utvecklas vidare i Mikatec AB i Sundsvall.

Du söker genom att maila ditt CV och lite info om dig själv och varför du vill jobba på Mikatec AB. Sök så snart som möjligt då tjänsten kan tillsättas före ansökningstidens slut som är 18 augusti. Mer information om oss hittar du här på vår hemsida.

Frågor om tjänsten besvaras av Urban Pålsson, marknadsansvarig, på tel 070-2980260. Ansökan med CV skickas till urban.palsson@mikatec.se.

Lämna ett svar